Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-show Raveleijn vanaf vrijdag weer te zien, met aanpassingen

15-06-2023, 16.45 uur

Efteling-bezoekers kunnen vanaf morgen weer kijken naar paardenshow Raveleijn. De stuntvoorstelling wordt al sinds maandag niet opgevoerd naar aanleiding van een brand. Zondagmiddag brak er voor de tweede keer in korte tijd brand uit in de showarena. Op vrijdagmiddag zijn er weer voorstellingen.

Dat bevestigt een Efteling-voorlichter aan Looopings. Raveleijn zal wel worden vertoond "in aangepaste vorm", aldus de woordvoerder. Hoe de productie er precies gaat uitzien, is nu nog niet helemaal duidelijk.

Het ligt voor de hand dat de vuureffecten in de arena, die al twee keer voor problemen zorgden, in ieder geval zullen uitstaan. Bij de brandjes raakten delen van het decor beschadigd. Afgelopen zondag liep ook een technische installatie schade op.

Alternatief
Tijdens de afwezigheid van Raveleijn zorgt de Efteling wel voor een alternatief. Op de gebruikelijke showtijden vindt bij de entreepoort een meet-and-greet plaats met personages uit Raveleijn: de vijf ruiters, gravin Halina en graaf Olaf Grafhart.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be