Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disney-parade weer afgelast, maar dit keer niet vanwege stakingen

11-06-2023, 23.45 uurBeeld: @InsideDlpCastle

Bezoekers van Disneyland Paris hebben de dagelijkse parade Disney Stars on Parade zondag wederom moeten missen. Dit keer was er echter geen sprake van stakingen, zoals de afgelopen weken. De stoet ging niet door vanwege de weersomstandigheden.

Waar een voice-over in het geval van stakingen spreekt over "onvoorziene omstandigheden", werd nu specifiek het weer benoemd. Niet de hitte gooide roet in het eten, maar voorspelde onweersbuien in de omgeving. Uit voorzorg is besloten om de wagens en Disney-figuren niet ten tonele te laten verschijnen.

Omdat de onweerswaarschuwing langer van kracht bleef, werd de parade ook niet verplaatst naar een later tijdstip. Disney Stars on Parade stond eigenlijk op het programma voor 17.45 uur.

Vakbonden
Tijdens stakingsdagen marcheren ontevreden personeelsleden door de Disney-parken met borden en spandoeken. Ook blokkeren ze af en toe toegangswegen. De parade moest de afgelopen periode regelmatig noodgedwongen geschrapt worden. Vakbonden hebben beloofd dat er in ieder geval geen stakingen plaatsvinden tot en met maandag 12 juni.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be