Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Djurs Sommerland

Pretparkmedewerker in gezicht gespuugd door bezoeker: politie grijpt in

13-06-2023, 11.29 uur

De politie heeft moeten ingrijpen na een akkefietje tussen een bezoeker en een medewerker van een Deens attractiepark. Een 25-jarige man kreeg het aan de stok met een personeelslid van Djurs Sommerland. Er zou een flinke discussie ontstaan zijn toen de twintiger gevraagd werd om een attractie te verlaten.

De ruzie escaleerde toen de bezoeker besloot om de werknemer in het gezicht te spugen. Daarop werd de beveiliging opgetrommeld. Een bewaker schakelde vervolgens de politie van de regio Oost-Jutland in.

Het voorval vond eerder deze maand plaats, op zondag 4 juni. Politieagenten hebben de man uiteindelijk opgepakt. Hij gaf toe gespuugd te hebben. De bezoeker wordt beschuldigd van lichamelijk geweld. Bij welke attractie er geruzied werd, is niet bekendgemaakt.

Meer Djurs Sommerland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be