Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Vechtpartij in Europa-Park omdat bezoeker moet lachen

12-06-2023, 22.23 uur

Een lachende bezoeker is de aanleiding geweest voor een vechtpartij in het Duitse attractiepark Europa-Park. Dat meldt de politie van de regio Offenburg. Zeven jongeren raakten met elkaar in discussie in de buurt van een attractie. De woordenwisseling liep al snel uit de hand.

Het voorval vond op zondag 4 juni plaats bij één van de stations van de monorail EP-Express. "Aanleiding van het dispuut zou een onbegrepen lach zijn geweest, waarop de aanvallers reageerden met fysiek geweld", valt te lezen in een persbericht van de politie.

Een jonge man raakte ernstig gewond toen hij een klap kreeg. Voor hem moest medische hulp opgeroepen worden. De politie is op dit moment op zoek naar drie mogelijke daders. Het onderzoek loopt nog.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be