Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Nederlandse pretparkfan kiest voor Phantasialand-tatoeage

18-06-2023, 12.52 uurBeeld: @quincyrohner

Een Nederlandse pretparkfanaat heeft zijn liefde voor een Phantasialand-attractie vereeuwigd. Quincy Rohner (22) uit Spijkenisse is gek op Talocan, een suspended top spin in het Duitse pretpark. Sinds kort prijkt het grote logo van de heftige thrillride op zijn rechteronderarm, in de vorm van een tatoeage.

"Ik vind de attractie gewoon prachtig, met de muziek, het vuur en de ritbeleving", vertelt Rohner aan Looopings. "En volgens het verhaal verbreek je een duistere vloek. Dat sluit aan op mijn verleden, dat niet makkelijk is geweest. Elke rit geeft een gevoel van opluchting."

Talocan, onderdeel van Phantasialand-themagebied Mexico, bestaat uit een dubbele bank met aan beide kanten negentien zitplaatsen. Tijdens de rit vliegen de passagiers meermaals over de kop. De attractie van fabrikant Huss Park Attractions opende in 2007.

Medewerkers
Rohner kan er geen genoeg van krijgen. Zaterdag liet hij zijn tattoo zien aan medewerkers van het attractiepark in Brühl. "Ze reageerden verbaasd, maar ze waren wel onder de indruk." Voor de Zuid-Hollander is het zijn eerste tatoeage. Voorlopig heeft hij geen plannen voor meer exemplaren.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be