Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Isla Mágica

Nieuwe attractie in Spaans pretpark: 150 meter hoge ballonvlucht

12-07-2023, 23.59 uur

Bezoekers van het Spaanse pretpark Isla Mágica kunnen een vlucht maken in een gigantische luchtballon. De trekpleister in Sevilla heeft afgelopen week de attractie Nao Vigía in gebruik genomen: een 34 meter hoge ballon die recht omhoog wordt gebracht.

Inzittenden genieten van het uitzicht op maar liefst 150 meter hoogte. De met helium gevulde ballon zit vast aan een enorme kabel. Er is plek voor dertig personen.

Het gevaarte werd vervaardigd door het Franse bedrijf Aerophile, bekend van bijvoorbeeld PanoraMagique in Disney Village, het uitgaansgebied van Disneyland Paris. Die betaalattractie werkt op dezelfde manier.

Parkgrenzen
Nao Vigía gaat dagelijks open van 11.00 tot 23.00 uur, mits de weersomstandigheden het toelaten. De ballon is ook toegankelijk voor personen die geen ticket hebben voor Isla Mágica.

Zij zijn 12,50 euro kwijt voor een vlucht. Wie al een entreekaartje voor het pretpark heeft, moet 5 euro bijbetalen. Abonnementhouders zijn 4 euro per vlucht kwijt.

Meer Isla Mágica
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be