Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris geeft voorproefje op nieuwe Pixar-theatershow: premièredatum bekend

08-06-2023, 14.04 uur

Disneyland Paris werkt toe naar de première van een grote nieuwe theatershow. Bezoekers van het Walt Disney Studios Park kunnen vanaf zaterdag 15 juli de muzikale voorstelling Together: A Pixar Musical Adventure bekijken. Daarin komen de werelden van vijf Pixar-animatiefilms tot leven: Toy Story, Up, Finding Nemo, Monsters, Inc. en Coco.

De dertig minuten durende productie moet de komende maanden vijf keer per dag vertoond worden in het Studio Theater, gelegen tegenover The Twilight Zone Tower of Terror. Het verhaal gaat over een kind dat van plan is om een optreden te geven, maar alle benodigde bladmuziek kwijtraakt.

De figuren uit Toy Story bundelen hun krachten om de droom van het kind alsnog uit te laten komen. Er wordt gebruikgemaakt van "traditionele theatereffecten aangevuld met een vleugje innovatie", vertelt producente Astrid Gomez in een videoreportage.

Nashville
De soundtrack werd opgenomen in een muziekstudio in de Amerikaanse stad Nashville, met 54 muzikanten. Bijzonder is dat er in de zaal ook een live-orkest aanwezig zal zijn, bestaand uit acht muzikanten. Daarmee wil de Disney de show "nog levendiger maken".Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be