Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Donald Duck jarig: Disneyland Paris verkoopt toetje in de vorm van zijn achterwerk

09-06-2023, 18.55 uurBeeld: @DLPReport, @ED92Magic, @InsideDlpCastle e.a.

Disneyland Paris staat op geheel eigen wijze stil bij de verjaardag van Donald Duck. Om de 89e geboortedag van de wereldberoemde eend te vieren, kunnen bezoekers een speciaal Donald Duck-dessert bestellen. Het toetje is vormgegeven als het achterwerk van het Disney-icoon.

Het hapje, bestaand uit een mousse van melkchocolade met vanilleroom en een chocoladebiscuit, wordt verkocht bij Market House Deli in themagebied Main Street U.S.A. Ook in de rest van het Disney-resort is er aandacht voor de verjaardag van Donald Duck.

Zo neem hij voor één dag de meet-and-greet-plek van Goofy over bij de ingang van het Walt Disney Studios Park. Verder worden er Donald-ruilkaarten uitgedeeld en kunnen bezoekers zich laten fotograferen in een digitale Donald-lijst voor Plaza Gardens Restaurant. Tot slot wordt de eend verrast met een verjaardagstaart aan het einde van de muzikale dansshow Dream and Shine Brighter.

4D-bioscoop
Donald Duck maakte zijn debuut op 9 juni 1934 in de Disney-tekenfilm The Wise Little Hen. Hij groeide uit tot één van de bekendste en populairste tekenfilmfiguren aller tijden. Zijn stem wordt sinds 1985 verzorgd door Tony Anselmo. In Disneyland Paris komt de eend voor in één attractie: 4D-bioscoop Mickey’s PhilharMagic.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be