Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermiswagen in brand gevlogen op afrit A12

05-06-2023, 13.54 uurBeeld: 112HM/Jippe Groenendijk, Legend Rides

Op de snelweg A12 richting Gouda is afgelopen week een kermiswagen in brand gevlogen. Dat gebeurde op de afrit naar Waddinxveen. Een trailer van een vrachtwagen met onderdelen van funhouse Rio Carnival vatte vlam. De schade is aanzienlijk.

In de zijkant van de trailer ontstond een groot gat, blijkt uit beelden van de getroffen wagen. Vanwege de brand moest de afslag tijdelijk afgesloten worden. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse.

Rio Carnival bestaat uit obstakels als stapstenen en bruggen over het water, verspreid over meerdere verdiepingen. De attractie is zes jaar oud. Waarschijnlijk werd de brand veroorzaakt door het vastlopen van de remmen.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be