Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tivoli Friheden

Dronken pretparkbezoeker (41) slaat bewaker

05-06-2023, 13.32 uur

Bij een incident in het Deense pretpark Tivoli Friheden is een bewaker geslagen door een beschonken bezoeker. Een 41-jarige man bleek zich 's avonds te misdragen in het attractiepark, dat gelegen is in de havenstad Aarhus.

Hij veroorzaakte overlast en zwaaide met een fles wodka. Daarop besloot een beveiliger hem naar de uitgang te begeleiden en uit het park te zetten. De bezoeker werd vervolgens zeer agressief. Hij deelde een klap uit aan de bewaker, waarna de politie werd gebeld.

Agenten konden de dronken man even later arresteren. Hij wordt beschuldigd van geweldpleging, meldt de lokale politie in een perscommuniqué. Het voorval vond plaats op donderdag 25 mei, rond 21.30 uur. Tivoli Friheden is regelmatig geopend tot 23.00 uur.

Meer Tivoli Friheden
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be