Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Moeder laat filmende man verwijderen uit zwembad bij Engels pretpark

05-06-2023, 20.01 uur

Medewerkers van het zwembad bij het Engelse attractiepark Alton Towers hebben afgelopen week een filmende Fransman verwijderd. Een moeder trok aan de bel toen ze zag dat iemand, gekleed in een zwarte Speedo-zwembroek, met zijn telefoon badgasten aan het opnemen was. Uiteindelijk kwam ook de politie ter plaatse.

Het voorval vond vorige week dinsdag plaats in het Alton Towers Waterpark, onderdeel van hotelcomplex Splash Landings. De man wandelde in zijn eentje het kindergedeelte binnen, vertelt de moeder aan Britse media. Daar begon hij achteloos met filmen. Een fluitsignaal van een oplettende badmeester werd genegeerd.

Even later zocht de man een ander bad op om opnames te maken. De bezorgde moeder waarschuwde meerdere personeelsleden, maar in eerste instantie werd de filmer niet gestopt. Uiteindelijk kon hij uit het water geplukt worden. De bezoeker, die zichzelf voorstelde als een Franse reisvlogger, liet merken de eerdere signalen niet opgemerkt te hebben door een taalbarrière.

Huisregels
In de huisregels van het waterpark staat dat het alleen toegestaan is om je eigen gezelschap in beeld te brengen. Beveiligers lieten de man om die reden al het videomateriaal ter plekke verwijderen. Vervolgens hebben ze hem weggestuurd. Toegesnelde politieagenten besloten na overleg dat er verder geen actie noodzakelijk was.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be