Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parque Warner Madrid

Eén keer voordringen bij nieuwe Batman-achtbaan kost 25 euro

03-06-2023, 23.12 uur

Het Spaanse pretpark Parque Warner Madrid durft de hoofdprijs te vragen voor een voorrangspas. Wie de wachtrij bij de nieuwe Batman-achtbaan Gotham City Escape één keer wil overslaan, is op sommige dagen maar liefst 25 euro kwijt. Voor dat bedrag mag één persoon eenmalig gebruikmaken van een speciale ingang.

Het voorrangssysteem van Parque Warner Madrid heet Pase Correcaminos, oftewel Road Runner Pas. Bezoekers die bij meerdere attracties de wachtrij willen omzeilen, kunnen kiezen uit de varianten Platinum, Gold, Silver of Family. Vanwege de populariteit van Gotham City Escape is de nieuwe coaster op dit moment nog bij geen van de opties inbegrepen.

Het is echter wel mogelijk om een One Shot aan te schaffen voor de nieuwe Batman-attractie: een los ticket om de volledige buitenwachtrij te skippen en direct naar de voorshow te gaan. Daarna volgt wel een wachtrij tot aan het station. Die bedraagt doorgaans nog zo'n twintig minuten.

Drie lanceringen
Het tarief van 25 euro wordt gehanteerd op dagen dat het park tot 's avonds laat geopend is. Op reguliere openingsdagen kost de One Shot momenteel 19 euro per persoon. Batman: Gotham City Escape opende vorige maand. De spectaculaire multi-launch coaster van fabrikant Intamin telt vier inversies en drie lanceringen, met een topsnelheid van 104 kilometer per uur.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Parque Warner Madrid
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be