Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland verkoopt stoelen uit achtbaantrein: 100 euro per stuk

03-06-2023, 22.37 uurBeeld: Plopsa Mania

Plopsaland De Panne biedt een exclusief souvenir aan voor pretparkfans. Het Vlaamse pretpark heeft besloten om oude stoelen van de lanceerachtbaan Anubis The Ride te verkopen. Die werden onlangs vervangen. Vandaag zijn twee exemplaren verkocht, voor 100 euro per stuk.

Het komt vaker voor dat attractieparken oude achtbaanonderdelen proberen te slijten, maar meestal gaat het om wielen. Dat volledige stoelen worden aangeboden, is vrij uniek. Op dit moment is nog niet duidelijk of er binnenkort nog meer stoelen beschikbaar komen.

Het bijzondere product werd vandaag gepresenteerd op een stapel pallets bij The Ride to Happiness Shop, de souvenirwinkel bij de uitgang van spinning coaster The Ride to Happiness by Tomorrowland. Fansite Plopsa Mania kwam met foto's op de proppen.

Gerstlauer
Anubis The Ride opende in 2009. De 34 meter hoge en 600 meter lange launch coaster van de Duitse fabrikant Gerstlauer telt drie inversies. Treinen halen een topsnelheid van 90 kilometer per uur. De karretjes bestaan uit drie rijen van twee zitplaatsen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be