Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn deelt vanaf nu actuele wachttijden via eigen app

03-06-2023, 13.45 uur

Benieuwd naar de wachttijden in Avonturenpark Hellendoorn? Het Overijsselse pretpark deelt voortaan actuele informatie over de wachttijden via een eigen app. Bezoekers kunnen daarmee in één oogopslag zien hoelang ze in de rij moeten staan bij de populairste attracties. De gegevens zijn vanaf vandaag ook zichtbaar op looopings.nl/wachten.

De eerste officiële Avonturenpark-app werd in het voorjaar van 2020 gelanceerd. Toen gaf het park al aan dat er plannen waren om de wachttijden voor de attracties digitaal inzichtelijk te maken. Enkele jaren later is dat gelukt.

In de tussentijd is wel een nieuwe app ontwikkeld, in samenwerking met digitale partner Convious. Wie de applicatie gebruikt, kan tijdens de openingsuren zien wat de wachttijd is bij Balagos, Donderstenen, Rioolrat, Sungai Kalimantan en Wild Waterval.

RidderStrijd
Zodra de nieuwe spinning coaster RidderStrijd opengaat, zal ook die achtbaan opgenomen worden in het overzicht. Verder voegt men in de toekomst mogelijk nog de interactieve darkride Discovery Club toe. Daarnaast bevat de app onder meer showtijden, de parkplattegrond en de mogelijkheid om mobiel eten en parkeerkaarten te bestellen.

"We zijn ontzettend blij dat we deze service nu kunnen aanbieden", laat een woordvoerder van Avonturenpark Hellendoorn aan Looopings weten. "Het helpt onze gasten om het meeste uit hun dag te kunnen halen. Hiermee maken we de app compleet."

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be