Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Video: Plopsaland start bouw van vakantiepark met Plopsa-huisjes

01-06-2023, 16.42 uur

In Plopsaland De Panne zijn de werkzaamheden voor de volgende fase van Plopsa Village begonnen. Naast het Vlaamse attractiepark wordt een groot vakantiepark met tientallen bungalows gerealiseerd. De huisjes komen in het teken te staan van bekende Studio 100-merken als Bumba, Piet Piraat en Wickie de Viking.

Plopsa nam enkele jaren geleden een bestaande camping over, met standplaatsen voor caravans, campers en tenten. De locatie is inmiddels omgedoopt tot Plopsa Village. Er zijn sinds kort ook chalets te vinden in de stijl van Kabouter Plop, Samson, Bumba en K3. Binnenkort komen daar de bungalows bij.

Een nieuwe video met luchtbeelden toont dat er al volop wordt gewerkt. "De bouw gaat in een razendsnel tempo vooruit", laat Plopsa weten. "Op deze plaats slaap je binnenkort in vakantiehuisjes van je favoriete helden. De funderingen zijn gegoten en intussen verrijzen de eerste contouren van de huisjes."



Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be