Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark DippieDoe

Minigolfbaan met piratenthema geopend in Brabants pretpark DippieDoe

07-06-2023, 12.04 uur

Bezoekers van het Brabantse attractiepark DippieDoe kunnen nu gebruikmaken van een nieuwe minigolfbaan. Afgelopen weekend opende het pretpark de Piraten Golf, aankleed in piratenstijl. Zo realiseerde men onder andere een groot piratenschip.

Verder wordt de aandacht getrokken door een enorme haai en een metershoge rotswand in de vorm van een schedel. Daarnaast komen spelers onder andere kanonnen, ankers en een waterput tegen. De baan bestaat uit achttien verschillende holes.

De Piraten Golf is inbegrepen bij de entreeprijs. Kinderen tot 16 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. In maart bracht DippieDoe al een ontwerp van de toevoeging naar buiten. Het park in Best sloeg de handen ineen met ontwerpbureau Moos Studioos en decorbouwer HDB Urban Minigolf.

Meer Attractiepark DippieDoe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be