Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-medewerker onthult hoeveel stappen hij zet op draaischijf attractie: video gaat viral

31-05-2023, 13.53 uurBeeld: Vitanimo

Sommige Efteling-medewerkers hebben aan lichaamsbeweging geen gebrek. Wie bij Fata Morgana werkt, zal een groot gedeelte van de dag wandelend doorbrengen op de grote draaischijf in het station. Maar hoeveel stappen worden er dan gezet? Op die vraag geeft het attractiepark antwoord in een video op TikTok.

In het filmpje wordt een personeelslid gevolgd dat de hele dag aan het werk is bij de beroemde bootjesdarkride. Met behulp van een stappenteller ontdekt hij hoeveel stappen hij daadwerkelijk zet. Dat blijken er meer dan 15.000 te zijn. Om precies te zijn sloot de man zijn werkdag af met 15.402 stappen.

De beelden zijn afgelopen week viral gegaan op TikTok. Daar werd de video al bijna een miljoen keer bekeken. Fata Morgana is overigens niet de enige Efteling-attractie met een draaiende schijf: ook bij Carnaval Festival, de Gondoletta en de Piraña zullen medewerkers hun stappendoel halen. Bij Droomvlucht staan werknemers op een lopende band.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be