Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Jochie giet flesjes water leeg over Efteling-bezoekers: 'Niet de bedoeling'

29-05-2023, 23.27 uurBeeld: @bs.3630

Een jonge Efteling-bezoeker heeft zelf voor wat extra watereffecten gezorgd bij wildwaterbaan Piraña. De brutale knul besloot verschillende lege flesjes te vullen met water. Vervolgens nam hij plaats op een brug boven de waterattractie, waar hij de flesjes leeggoot op de mensen in de passerende bootjes.

Een vriendje filmde de actie voor TikTok. Daar zijn de beelden, verspreid over twee filmpjes, al enkele duizenden keren bekeken. "Ik ga al deze flesjes hier op die mensen gooien in de Efteling", zegt het jochie bij aanvang van de eerste video. Het tweetal giert het uit als het lukt om bezoekers een nat pak te bezorgen.

Hoewel de jongens zelf ontzettend om hun vondst konden lachen, keurt een Efteling-woordvoerder het voorval af. "De attractie is al nat genoeg, een vaartocht zorgt voor voldoende verfrissing", zegt hij in een reactie op de beelden. "Dit is dan ook niet de bedoeling."

Inca-beelden
Er bestaat ook een alom geaccepteerde mogelijkheid om opvarenden in de Piraña nat te spetteren. Naast het parcours staan vier Inca-beelden die op een moment naar keuze geactiveerd kunnen worden door passanten. Er wordt dan water gesproeid over de vaargeul.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be