Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Deze zomer gratis zonnebrandcrème voor bezoekers Walibi Belgium

05-06-2023, 16.16 uurBeeld: @jonassy93

Bezoekers van Walibi Belgium kunnen zich komende zomer gratis insmeren met zonnebrandcrème. Als onderdeel van een samenwerking met verzekeringsmaatschappij AG Insurance heeft het pretpark op verschillende plekken automaten met zonnecrème geïnstalleerd, bevestigt een Walibi-woordvoerder.

De actie loopt tussen mei en september. Het doel is om mensen bewust te maken van het gebruik van zonnebrand in de strijd tegen huidkanker. Ook de Belgische Stichting tegen Kanker haakte aan. Er worden dispensers geplaatst op ruim vijftig locaties in België, waaronder aan de kust, op grote festivals, in dierenpark Pairi Daiza en in Walibi.

Het attractiepark in Waver telt acht distributiepunten met crème van leverancier Sundo. Die heeft een beschermingsfactor van SPF 30 tot 50. "De zonnecrème bevat UVA- en UVB- filters, is parabeenvrij, hypoallergeen en waterproof", laat AG Insurance weten. Het product is bovendien niet getest op dieren.

Intensiteit
Op de automaten staan reclames voor een baan bij de verzekeraar. Een schermpje geeft voortdurend informatie over de actuele intensiteit van de zon. Initiatiefnemers spreken over SMOTspots, waarbij de afkorting SMOT staat voor Skin Matters Over Tan.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be