Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Oude logo's van Attractiepark Slagharen uitgebracht als pins en sleutelhangers

27-05-2023, 16.07 uur

Attractiepark Slagharen presenteert verschillende nieuwe souvenirs voor nostalgische fans. De oude logo's van het Overijsselse pretpark zijn nu verkrijgbaar als pins en als sleutelhangers. Bovendien verschenen de emblemen op boodschappentassen en bekers.

Het gaat om logo's die stammen uit de tijd dat het vakantieresort nog door het leven ging als Shetland Ponypark. Slagharen doet dit jaar een stap terug in de tijd vanwege het zestigjarig bestaan. Eerder dit seizoen verscheen al een speciale jubileumpin.

De souvenirs zijn verkrijgbaar in de Main Store, de grote winkel in de Main Street. Voor de vijf verschillende pins en sleutelhangers vraagt men respectievelijk 4,95 euro en 6,95 euro per stuk. Een beker kost 14,95 euro, een tas 9,95 euro. In de winkel wordt ook een historisch boek verkocht: Henk Bemboom's Rollercoaster Life, over de oprichter van Attractiepark Slagharen.



















Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be