Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany introduceert betaalde zitplaatsen voor stuntshow

27-05-2023, 11.14 uur

Movie Park Germany laat bezoekers betalen voor een gegarandeerde zitplek bij een stuntshow. Wie zeker wil zijn van een plaatsje bij de nieuwe voorstelling Operation Red Carpet, kan voortaan online een speciaal toegangsbewijs aanschaffen. Dat kost 5 euro per persoon.

Het Duitse pretpark maakt hiervoor gebruik van het Speedy Pass-voorrangssysteem op mpg.speedy-pass.com, dat al een tijdje gehanteerd wordt bij de attracties. "Zet jezelf in de schijnwerpers", laat Movie Park weten. "Verzeker jezelf een plaats op de middelste, voorste rij en ervaar een blockbustersfeer zoals in Hollywood, met het beste uitzicht. Dichter bij de actie kun je niet komen."

Operation Red Carpet is sinds eind april te zien in stuntarena Studio 6. Het verhaal gaat over een bende die het gemunt heeft op filmprijzen. De schurken duiken op tijdens het uitreiken van een award in Los Angeles. Het is aan filmsterren Angelina Croft en James McDean om de held uit te hangen, in samenwerking met de politie.

Kinderattractie
De toegang is gratis, maar de capaciteit van de tribune is beperkt. Door te betalen voor een zitplaats weten bezoekers zeker dat ze naar binnen kunnen én dat ze een goede plek krijgen. Eerder dit seizoen introduceerde Movie Park al twee andere betaalopties: er wordt nu geld gevraagd voor een meet-and-greet en een kinderattractie.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be