Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland onthult details over nieuwe attracties Garden Tour en Jumping Juna

25-05-2023, 12.23 uur

Toverland laat vandaag meer zien van twee nieuwe kinderattracties. In themagebied Avalon wordt niet alleen gewerkt aan een tientallen meters hoge parachutetoren en een spectaculaire vliegtuigmolen: speciaal voor de kleintjes ontwikkelt men rondrit Garden Tour en carrousel Jumping Juna. In een minidocumentaire worden nieuwe details onthuld.

In Garden Tour maken bezoekers een rit door de kruidentuin van tovenaar Merlijn. Ze nemen plaats in karretjes die voortgetrokken worden door gigantische bijen. Zij werden zo groot en sterk door van een toverdrank te snoepen. Inzittenden passeren onder andere een hoorn, een bonenstaak, uit de kluiten gewassen paddenstoelen, diverse bosdieren, een pergola en een vogelverschrikker.

Jumping Juna staat in het teken van eenhoorn Juna en draakje Sparky, twee nieuwe Toverland-karakters. Inmiddels is de molen grotendeels opgebouwd. De afdeling merchandise blijkt een flinke vinger in de pap te hebben gehad bij het vormgeven van de cartooneske figuren: het is de bedoeling dat kinderen straks massaal Sparky- en Juna-souvenirs mee naar huis nemen.

Werkplaats
In de YouTube-video van ruim zeven minuten toont Toverland meerdere nieuwe ontwerpen. Verder komen beelden voorbij uit 3D-simulaties. Er wordt niet alleen een kijkje genomen op het bouwterrein, maar ook in de werkplaats waar de personages en decoraties langzaam maar zeker tot leven komen. De uitbreiding van Avalon moet af zijn op zaterdag 1 juli.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be