Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BonBon-Land

Ruzie bij waterattractie escaleert: 15-jarige jongen gewurgd

24-05-2023, 14.08 uur

In een Deens pretpark is een 15-jarige jongen aangevallen door een andere bezoeker. De aanleiding was een merkwaardig conflict bij een waterattractie in BonBon-Land. Het slachtoffer maakte afgelopen zondag een vaartocht samen met een familielid. Diegene besloot met water te spetteren, dat terechtkwam op een onbekende man langs de kant.

De omstander reageerde woedend, zo meldt de regionale politie in een rapport. Hij wachtte het tweetal op bij de uitgang van de attractie, waar hij de bezoekers confronteerde. De agressieve man vroeg wie van de twee hem nat had gemaakt. Vervolgens besloot hij de 15-jarige te wurgen. De jongen overleefde het voorval.

De dader kon niet ter plekke worden gepakt. Ooggetuigen beschrijven hem als een dun persoon van 170 tot 180 centimeter lang met kort blond haar. Hij droeg een grijs Nike-shirt en een grijze Nike-broek. Ook had hij een zwarte Gucci-tas bij zich.

Melden
Wie informatie heeft, kan zich melden bij de autoriteiten. De politie zegt er niet bij om welke waterattractie het ging. BonBon-Land is onderdeel van Parques Reundios, net als bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany.

Meer BonBon-Land
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be