Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sea Life Scheveningen

Dertig jaar Sea Life Scheveningen: vip-tours, nieuwe app en speurtocht

31-05-2023, 13.07 uur

Sea Life Scheveningen staat stil bij een mijlpaal. De aquariumattractie, geopend in 1993, is in 2023 dertig jaar te vinden aan de boulevard in de badplaats. Dat wordt vanaf komend weekend gevierd met onder andere een vip-tour en de lancering van een nieuwe app.

Tijdens de vip-rondleidingen geeft een onderwaterexpert uitleg over de dieren in de verschillende aquaria. Verder is het mogelijk om te assisteren bij het voeren van de roggen. De prijs bedraagt 60 euro. Sea Life belooft ook andere feestelijke activiteiten, zoals een nostalgisch fotopunt en een kinderspeurtocht gebaseerd op beelden uit het verleden.

Op zaterdag 3 juni zorgt men voor wat lekkers voor de eerste vierhonderd bezoekers, een entertainmentact met zeepaardjes en de mogelijkheid om geschminkt te worden. Verder worden oude souvenirs tentoongesteld. De nieuwe app draagt de naam Sea Scan App. Het idee is dat gebruikers dieren kunnen scannen met hun telefoon. Ze krijgen dan informatie te zien over de kenmerken van de diersoort.

Ambitieus
De Scheveningse vestiging van Sea Life wordt omschreven als "Nederlands grootste openbare aquarium". "Wat begon als een ambitieus project is uitgegroeid tot een internationaal erkend centrum voor onderwatereducatie en natuurbescherming", jubelt locatiemanager Pascal van Wersch. "We kijken uit naar wat de toekomst ons zal brengen."

Meer Sea Life Scheveningen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be