Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-boten liggen voor het oprapen in Limburg

23-02-2014, 20.35 uur

Altijd al een bootje uit de Efteling in je achtertuin willen hebben? Voor een paar honderd euro ben je de eigenaar van een originele sloep afkomstig van de Gondoletta.

Alle veertig vaartuigen van de beroemde Efteling-attractie zijn in 1994 vervangen door nieuwe exemplaren. De Limburgse multimiljonair Harry Maessen kocht ze op om ze te gebruiken in een van zijn vakantieparken. Dat is er in al die jaren nooit van gekomen.

"De meeste zijn de afgelopen jaren verkocht via een veiling, maar ik heb er nog steeds een paar liggen", laat Maessen weten. Voor slechts 350 euro per stuk doet hij ze weg. Je moet ze wel zelf komen halen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be