Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vertraging bij onderhoudsbeurt Efteling-achtbaan Baron 1898

19-05-2023, 15.45 uurBeeld: @MarcusGear_CB

De onderhoudsbeurt bij achtbaan Baron 1898 in de Efteling heeft vertraging opgelopen. Eigenlijk zou de dive coaster gesloten zijn van maandag 8 tot en met woensdag 17 mei. Het was de bedoeling om de klus op tijd af te ronden voor de drukke dagen rond Hemelvaartsdag. Dat is niet gelukt.

Op dit moment is de Baron nog altijd gesloten. De Efteling weet nog niet zeker wanneer bezoekers weer een ritje kunnen maken. "Helaas lopen de werkzaamheden bij Baron 1898 uit doordat we nog op onderdelen aan het wachten zijn", laat een woordvoerder aan Looopings weten.

"Uiteraard doen we er alles aan om de attractie zo snel mogelijk weer te kunnen openen voor onze gasten." De Baron is inmiddels op de online onderhoudskalender gezet. Bezoekers worden via de officiële Efteling-app op de hoogte gehouden over de status.

Schommelschip
Naast de populaire achtbaan is op dit moment ook de Halve Maen buiten gebruik in verband met een hardnekkige storing. Tien dagen geleden traden technische problemen op bij het bekende schommelschip. De Efteling heeft de oplossing nog steeds niet gevonden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be