Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Voor het eerst Pride Night in Spaans pretpark PortAventura

20-05-2023, 18.53 uur

Het Spaanse pretparkresort PortAventura World organiseert voor het eerst een lgbt+-avond. Tijdens de zogenoemde Pride Night op zaterdag 3 juni staat PortAventura Park tussen 18.00 en 23.00 uur in het teken van diversiteit.

Het vijf uur durende evenement wordt aangeprezen met de slogan "A World of Diversity". Het initiatief is bedoeld voor "vrienden, familie en leden van de lgbt+-gemeenschap". "Kom liefde en diversiteit vieren", laat PortAventura weten.

In het bijbehorende logo zijn regenboogkleuren zichtbaar. Het attractiepark in Salou belooft regenboogsouvenirs en verschillende extra entertainmentacts. Zo is er een optreden van dj Luc Loren. Speciale avondtickets worden verkocht voor 28 euro.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be