Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

OnlyFans-koppel bezoekt Disneyland Paris in pikante video

20-05-2023, 23.58 uur

Disneyland Paris blijkt een dankbare setting voor het maken van spannende filmpjes. Op 18+-website PornHub verscheen onlangs een nieuwe video van een OnlyFans-koppel dat een bezoek brengt aan het Franse Disney-resort. Te zien is hoe een vrouw door parkdeel Fantasyland paradeert.

Ook poseert ze met Minnie-oortjes voor het kasteel van Doornroosje. De beelden uit Disneyland worden na een tijdje verruild voor shots uit een hotelkamer in de buurt, waar de Minnie-oortjes op blijven. Wat zich daar verder afspeelt, laat zich raden.

De video werd geüpload door de mannelijke acteur Ralf Christian, die volgens zijn profiel woont in Barcelona. Zijn tegenspeelster, woonachtig in Hongarije, noemt zichzelf Tory Sweety. De makers gebruiken de link met Disney expliciet om de aandacht te trekken, inclusief de titel "Minnies sexy dromen worden werkelijkheid Disneyland".

Dubieus
Het is niet voor het eerst dat Disneyland Paris een rol speelt in dergelijk materiaal voor volwassenen. In maart kwam al content naar buiten van een schaarsgekleed OnlyFans-model in het Disneyland Park. Een jaar geleden publiceerde een pornoster een dubieus filmpje waarin ze op mannenjacht ging in de Disney-parken. Ze werd betrapt door een bewaker.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be