Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Zoop komt terug: reünie in Ouwehands Dierenpark

18-05-2023, 14.06 uur

Wie kent de tv-serie Zoop nog? De populaire soap, over acht jongeren die een opleiding tot dierverzorger volgden in Ouwehands Dierenpark, werd tussen 2004 en 2006 uitgezonden op Nickelodeon. Ook kwamen er drie films: Zoop in Afrika (2005), Zoop in India (2006) en Zoop in Zuid-Amerika (2007). Binnenkort krijgt de reeks een vervolg.

Zestien jaar na de laatste Zoop-film wordt gewerkt aan een special voor streamingplatform Videoland. Voor de reünie keren acteurs Nicolette van Dam, Monique van der Werff, Juliette van Ardenne, Vivienne van den Assem, Patrick Martens, Ewout Genemans, Erwan van Buuren en Jon Karthaus terug.

Deze week publiceerden de castleden een groepsfoto gemaakt in Ouwehands Dierenpark. "Wat een feest!", schreef Van Dam erbij. "Na twintig jaar weer met m'n Zoopies op de set. Zo gezellig en vertrouwd, alsof we nooit zijn weggeweest." Ook dierentuindirecteur Robin de Lange reageert verheugd. "Kijk nou wie er weer in Ouwehands Dierenpark zijn!", schrijft hij op LinkedIn. "Herkennen jullie ze nog?"

Zoop in Australië
Jon Karthaus, die de rol van Zoop-personage Moes op zich neemt, sprak eerder ook over het opnemen van een volledig nieuwe speelfilm: Zoop in Australië. Het is echter niet duidelijk hoe concreet dat project daadwerkelijk is.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be