Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dierenrijk

Foto's: gezin nuttigt viergangendiner in olifantenstal van Brabantse dierentuin

24-05-2023, 16.49 uur

In het Brabantse dierenpark Dierenrijk heeft een bijzonder diner plaatsgevonden. Een gezin kreeg afgelopen week de kans om een viergangendiner te nuttigen in de stal van de Aziatische olifanten. Het eten werd hier ook bereid.

Daarvoor werkte Dierenrijk samen met meesterkok Mathieu Basemans van Kookstudio Bastronomie in Mierlo. Het menu bestond onder meer uit gerookte zalm met een salade, een kalfsoester met roomsaus, knolselderijpuree, tiramisu met bosvruchten en chocolademousse.

Het gaat om een item dat in december vorig jaar geveild werd voor het goede doel, voor Missie 538 van Radio 538. Er is ruim 1000 euro mee opgehaald. De opbrengst ging naar het Prinses Máxima Centrum, het nationale centrum voor kinderoncologie.

Meer Dierenrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be