Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Video: Blijdorp-directeur wil in fontein stappen na winst Feyenoord

14-05-2023, 21.20 uur

Het zestiende landskampioenschap van Feyenoord blijft ook in Diergaarde Blijdorp niet onopgemerkt. De Rotterdamse dierentuin heeft een speciale videoboodschap gepubliceerd om de voetbalclub te feliciteren met de winst. Daarin is te zien hoe Blijdorp-directeur Erik Zevenbergen in een fontein in het park wil stappen.

Hij refereert daarmee aan de Rotterdamse Hofpleinfontein, waar Feyenoord-supporters traditiegetrouw in springen om een overwinning te vieren. Zevenbergen kan echter op tijd tegengehouden worden. "We staan niet op de Coolsingel", krijgt hij te horen. "Maar ik dacht dat we iets te vieren hadden", luidt zijn reactie.

Vervolgens wordt een alternatief feestje gevierd: samen met Blijdorp-medewerkers zingt de directeur het klassieke voetballied Feyenoord, Feyenoord, Wat Gaan We Doen Vandaag. Dat gebeurt pal voor de oude ingang van het dierenpark.

Rotterdamse iconen
Door met 3-0 te winnen van Go Ahead Eagles werd Feyenoord vandaag landelijk kampioen. "Als Rotterdamse iconen onder elkaar zijn wij trots om jullie te mogen feliciteren met het zestiende landskampioenschap in de clubhistorie", laat Blijdorp weten. "Beide zijn we iconisch op onze eigen manier."Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be