Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling: nieuw decor en andere verhalen in theatershow Sprookjesbos

14-05-2023, 11.05 uur

De Efteling heeft de muzikale Sprookjesboomshow in het Sprookjesbos vernieuwd. Het afgelopen jaar konden bezoekers in het Openluchttheater kijken naar een voorstelling over de verjaardag van Kabouter Ko. Deze week zijn er andere verhalen geïntroduceerd. Ook het decor werd vervangen.

Waar voorheen een paddenstoelenhuis zichtbaar was, staat nu een kasteel met twee torens. Op dit moment wisselen twee verschillende handpoppenshows elkaar af. De eerste voorstelling gaat over Wolf, die een oneerlijk plannetje heeft bedacht om aan eten te komen.

Als Roodkapje een grens wil oversteken om naar grootmoeder te gaan, moet ze betalen met taart. Ook Ezel en Fakir spelen een rol. In de tweede show, die in 2013 ook al te zien was, ontdekken Wolf en Heks dat ze niet naar het bal van Assepoester mogen komen. Wanneer Wolf toch wordt uitgenodigd dankzij een list, zint Heks op wraak.

Showtijden
De Sprookjesboomshow wordt in principe meermaals per dag vertoond in het theater tussen De Indische Waterlelies en Repelsteeltje. In de Efteling-app zijn de showtijden zichtbaar. Als het regent, gaat de productie niet door. Dan verschijnen de personages bij de ingang van het Sprookjesbos voor een meet-and-greet.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be