Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling geeft geen abonnementskorting meer op paraplu's en zonnebrandcrème

11-05-2023, 18.06 uur

De Efteling is gestopt met het geven van korting op artikelen als paraplu's, regenponcho's, winkeltassen en zonnebrandcrème. Normaal gesproken krijgen abonnementhouders 5 procent korting op souvenirs in het attractiepark, maar dat geldt niet voor serviceproducten. Die categorie werd onlangs uitgebreid.

De aanpassing heeft te maken met de introductie van een nieuw kassasysteem, vertelt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Daarbij wordt korting per categorie verwerkt", legt hij uit. "Op serviceartikelen, waaronder ook postzegels, luiers en batterijen, zit geen korting, omdat deze artikelen niet gezien worden als souvenir."

Door de nieuwe werkwijze zijn er nu meer producten waar de korting niet voor geldt, zoals regenartikelen. Mogelijk wordt de verandering over een tijdje weer teruggedraaid, als het kassasysteem aangepast kan worden. "Onze afdeling retail denkt daar op dit moment over na", aldus de voorlichter.

Snoepgoed
Efteling-abonnees kunnen bij de kassa van een winkel hun pasje laten zien om in aanmerking te komen voor de korting. Naast de eerder genoemde serviceproducten is de abonnementskorting eveneens niet van toepassing op snoepgoed, attractiefoto's, boeken, cadeaukaarten en parkeerkaarten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be