Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Superfan laat tatoeage zetten van vernieuwde mascotte Slagharen

10-05-2023, 13.34 uur

De vernieuwde mascottes van Attractiepark Slagharen vallen in de smaak bij een superfan. Hoewel er eerder veel kritiek was op het nieuwe uiterlijk van wasberen Randy en Rosie, heeft in ieder geval één liefhebber de gedaantewisseling omarmd. Geert-Jan Pfaff liet recentelijk een tatoeage zetten van de nieuwe versie van Rosie.

De vrouwelijke wasbeer verscheen op zijn rechteronderbeen, compleet met hoed, bruin rokje, roze trui en cowboyschoenen. Pfaff komt zeer regelmatig in Slagharen. Eerder nam hij al een tattoo van Randy op zijn onderarm, terwijl zijn partner Vera op haar onderarm Rosie neerzette.

Nu Slagharen de mascottes nieuwe kostuums heeft gegeven, werd het ook tijd voor een nieuwe tatoeage. Vera Pfaff, online actief onder de naam Cowgirl Veronica, heeft eveneens niet stilgezeten. Zij koos voor een extra tattoo met het logo van boevenbende Red Banidts en twee cowboyhoeden. De vrouw had verder al een Slagharen-tattoo met het logo van het park, een dromenvanger en een paardenhoofd.

Opfrisbeurt
Randy en Rosie zijn geïntroduceerd in 2009. Na veertien jaar vond Slagharen het tijd voor een opfrisbeurt. Sinds dit seizoen wordt in entertainmentacts gebruikgemaakt van andere kostuums. Voor vaste bezoekers was dat even wennen: er kwam in eerste instantie een hoop commentaar op de aanpassing.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be