Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

YouTube-dag in Toverland dit jaar met Dylan Haegens, Kalvijn, Nina Warink en Stuk

09-05-2023, 18.10 uur

Toverland heeft bekendgemaakt welke influencers dit jaar aanwezig zullen zijn bij een speciale YouTube-dag. Het Limburgse attractiepark nodigde onder meer Dylan Haegens, Kelvin Boerma en Nina Warink uit. Ook Giel de Winter en Stefan Jurriens van StukTV zijn aanwezig tijdens de derde editie van YoutubersxToverland, zoals het initiatief wordt genoemd.

Het evenement vindt plaats op zondag 25 juni, van 10.00 tot 18.00 uur. Iedereen met een regulier Toverland-ticket krijgt toegang tot optredens met de YouTube-sterren. Die worden gehouden op een podium in entreegebied Port Laguna. Om chaos te voorkomen, staan geen openbare meet-and-greets op de planning.

Haegens neemt zijn YouTube-vrienden Marit Brugman, Rick Vermeulen en Teun Peters mee. Fans hebben een uur de tijd om vragen aan het team te stellen. Het viertal krijgt ook enkele uitdagingen voorgeschoteld. Later op de dag is het de beurt aan vier leraren die beroemd werden door hun TikTok-video's. Daarna verschijnen Boerma - beter bekend als Kalvijn - en Warink op het podium.

Dj-set
Het programma wordt afgesloten met een dj-set van De Winter en Jurriens. Ook in de rest van het park besteedt men aandacht aan YouTube en TikTok. Zo staat in themagebied Avalon een draaiende camera. Horecapunt Solaris wordt voor de gelegenheid bemand door Vincent van Looijengoed en Odin Blei, bekend van TikTok-filmpjes uit een ijssalon in Drenthe.

Vorig jaar konden bezoekers van YoutubersxToverland kijken naar vragensessies met onder andere Rutger Vink, Thomas van Grinsven, Giovanni Latooy, Jade Anna van Vliet en de leden van het kanaal Bankzitters.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be