Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany gaat terug in de tijd: nieuwe Warner Bros.-souvenirs

28-05-2023, 23.21 uur

Movie Park Germany brengt een eerbetoon aan het verleden. Eén van de souvenirwinkels in het Duitse attractiepark staat in het teken van filmmaatschappij Warner Bros., de oorspronkelijke eigenaar van het park. Pretparkfans van het eerste uur zullen zich nog herinneren hoe Movie Park jarenlang door het leven ging als Warner Bros. Movie World Germany.

Movie World opende in 1996. In 2005 werd de huidige naam geïntroduceerd, nadat het park de Warner Bros.-licenties verloor. De Looney Tunes, Batman, The NeverEnding Story en andere bekende filmmerken moesten het veld ruimen. In 2019 maakten de Looney Tunes al een bescheiden comeback, namelijk in de 4D-bioscoop van Movie Park.

Sindsdien worden ook weer Looney Tunes-souvenirs verkocht. Die collectie is onlangs fors uitgebreid. De winkel Happy End, gelegen in themagebied The Hollywood Street Set, bestaat sinds kort volledig uit Warner Bros.-producten. Het gaat daarbij niet alleen om shirts, truien, vesten, mokken en knuffels van de Looney Tunes: er zijn nu ook veel algemene Warner Bros.-items verkrijgbaar.

Harry Potter
Warner Bros. werd opgericht in 1923. Het Amerikaanse mediabedrijf viert dit jaar het honderdjarig jubileum. Sommige kledingstukken in de winkel verwijzen naar het startjaar. Verder bevatten sommige Looney Tunes-shirts verwijzingen naar andere Warner Bros.-producties: Harry Potter en The Matrix.



































Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be