Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Laatste kans: Efteling-tentoonstelling in Den Bosch nog een week te zien

13-05-2023, 17.19 uur

De uitgebreide Efteling-expositie in Het Noordbrabants Museum in Den Bosch loopt ten einde. Wie de tentoonstelling nog wil bekijken, heeft daarvoor nog een week de kans. Op zondag 21 mei is Efteling: De Tentoonstelling voor het laatst te bezoeken. Daarna moeten de sprookjesattributen plaatsmaken voor iets anders.

Voor de tijdelijke expositie werden zo'n 250 historische objecten uit het 71 jaar oude attractiepark samengebracht. Efteling-fans kunnen zich vergapen aan figuren, borden, kostuums en maquettes, aangevuld met authentieke documenten, originele ontwerpen en oude foto's.

Het initiatief bleek een succes: de tentoonstelling was op meerdere dagen uitverkocht. Om die reden heeft men de openingsuren verlengd: het museum is in de weekenden tot en met 21 mei geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voorheen was dat 11.00 tot 17.00 uur.

Populariteit
Op maandagen blijven de deuren gesloten. Tickets zijn online verkrijgbaar voor 15 euro per stuk. Vanwege de populariteit wordt gewerkt met tijdvakken.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be