Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Dungeon

Ludieke actie London Dungeon: gratis toegang bij inlevering van boek prins Harry

07-05-2023, 13.14 uur

The London Dungeon speelt op ludieke wijze in op de kroning van koning Charles. Charles was al een paar maanden koning, maar zaterdag werd hij officieel gekroond. Tijdens het kroningsweekend krijgen bezoekers van de bekende horrorattractie in de Britse hoofdstad gratis toegang tegen inlevering van het controversiële boek Spare, geschreven door prins Harry.

Dat boek bevat volop onthullingen over de moeizame verstandhoudingen binnen de koninklijke familie. The London Dungeon ziet de actie als een vriendelijke geste naar de nieuwe koning. "Een nobel gebaar om de Londense straten vrij te houden van twijfelachtige literatuur, om de nieuwe monarch niet in verlegenheid te brengen", laat de trekpleister weten.

De actie geldt voor de eerste 75 gasten die het omstreden boek afgeven. Spare ging in de week na de verschijning 3,2 miljoen keer over de toonbank.

Familieperikelen
Prins Harry vertelt in het boek zijn levensverhaal, inclusief anekdotes over veelbesproken familieperikelen en zijn relatie met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Tegenwoordig woont het koppel in de Verenigde Staten, ver weg van de monarchie. Markle was zelf niet aanwezig bij de kroning, de prins wel.

Meer The London Dungeon
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be