Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Vernieuwd menu voor restaurantbeleving Eatrenalin in Europa-Park

08-05-2023, 11.59 uur

Eatrenalin, het attractierestaurant van Europa-Park, heeft een nieuw menu. Zes maanden na de opening van de bijzondere gastronomische beleving krijgen bezoekers een ander aanbod voorgeschoteld. Dat heeft het Duitse pretpark afgelopen week bekendgemaakt.

Eatrenalin is een losstaande ervaring, gelegen naast Europa-Parks themahotel Krønasår. Er wordt gebruikgemaakt van bewegende stoelen die de gasten door verschillende ruimtes met audiovisuele effecten transporteren. Men belooft "een eersteklas fine dining-belevenis".

De nieuwe menu werd samengesteld onder leiding van de Nederlandse chef-kok Ties van Oosten, die samenwerkt met onder andere de Frans-Oostenrijkse pa­tis­sier Juliana Clementz en culinair expert Pablo Montoro. "Het is een grote uitdaging om onze creatieve ideeën in te bedden in de verschillende sferen, om zo een perfecte smaakbeleving te creëren", aldus Van Oosten.

Koningskrab
Er kan gekozen worden voor Red Dimensions met vlees en vis of Green Dimensions met vegetarische gerechten. Het vernieuwde Red-aanbod bestaat onder meer uit koningskrab met mierikswortel in plaats van zeevruchten met plankton, asperges met curry en bieslook in plaats van aardpeer met zwarte truffel en kaffirlimoen met passievrucht in plaats van witte chocolade.

De prijs van een standaardarrangement met een achtgangenmenu veranderde niet: daarvoor zijn gasten nog steeds 195 euro per persoon kwijt. Er bestaan ook duurdere opties met bijvoorbeeld champagnes en wijnen.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be