Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Gratis zonnebrand voor bezoekers Avonturenpark Hellendoorn

05-05-2023, 14.02 uur

Avonturenpark Hellendoorn verstrekt vanaf vandaag gratis zonnebrand aan bezoekers. In het Overijsselse pretpark is een zonnebrandautomaat geplaatst, in samenwerking met drogisterij DA. Volgens het park gaat het om de "eerste slimme zonnebrandpaal in een Nederlands pretpark".

De automaat staat naast de informatiebalie. "Met deze kosteloze service willen we een stukje bewustwording creëren bij onze gasten", zegt Hellendoorn-directeur Tim Golstein. Hij benadrukt hoe belangrijk het is dat mensen zich beschermen tegen schadelijke uv-straling.

Het park verkocht eerder al zonnebrandcrème in de souvenirwinkel. Voor medewerkers was zonnebrand al gratis beschikbaar. Vanaf nu kan iedereen zich gratis insmeren.

Zonkracht
De nieuwe paal is zelfregulerend: de energie wordt geleverd door een zonnepaneel en op een schermpje kunnen passanten de actuele temperatuur en de zonkracht zien. Als de crème bijna op is, geeft het apparaat een signaal af en kan er direct nieuwe zonnebrandcrème besteld worden bij leverancier DA.Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be