Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling annuleert voorstellingen Sprookjesboomshow vanwege ziekte

04-05-2023, 15.18 uurBeeld: @EftelGroen

Efteling-bezoekers die vanmiddag de Sprookjesboomshow in het Sprookjesbos willen bekijken, komen bedrogen uit. Normaal gesproken is de voorstelling in het openluchttheater meerdere keren per dag te zien. Maar hoewel het momenteel meivakantie is, staat er vandaag geen enkele show op het programma.

Alle vertoningen van de Sprookjesboomshow zijn geschrapt in verband met ziekte, meldt een Efteling-woordvoerster aan Looopings. "We hadden helaas een zieke actrice vandaag", legt ze uit. "Vandaar dat er geen shows waren." Ter compensatie zorgde de Efteling wel voor een meet-and-greet met de mannelijke tegenspeler.

Naar verwachting keert de Sprookjesboomshow morgen weer terug. Door het goede weer en de meivakantie is het momenteel opvallend druk in de Efteling, met wachttijden tussen veertig en zeventig minuten bij de grote attracties. Het park blijft open tot 19.00 uur.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be