Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam voegt zangeres Rihanna toe

03-05-2023, 13.14 uur

Rihanna heeft haar intrek genomen in Madame Tussauds Amsterdam. Bezoekers van de toeristische attractie in de hoofdstad kunnen sinds deze week op de foto met een wassen versie van de wereldberoemde 35-jarige zangeres. Het beeld werd maandagavond onthuld. Daarvoor maakte Madame Tussauds gebruikt van een grote aftelklok.

"Rihanna is niet alleen bekend om haar muzikale talenten, maar ook als mode-icoon en inspirerend ondernemer", vertelt een woordvoerster van het wassenbeeldenmuseum. De zangeres werd niet toegevoegd aan de muzikale hoek van Madame Tussauds, maar aan de mode-afdeling.

Ze draagt een opvallende paarse outfit, gebaseerd op haar stijl tijdens haar Savage X Fenty-modeshow uit 2020. Het beeld is vervaardigd in de Tussauds-studio's in Londen. Rihanna hoefde daarvoor niet model te staan: kunstenaars hadden voldoende aan reeds beschikbaar foto- en videomateriaal.

Umbrella
Rihanna, geboren op Barbados, is de artiestennaam van Robyn Rihanna Fenty. Ze groeide uit tot één van de meest succesvolle artiesten aller tijden, met monsterhits als Don't Stop the Music, Umbrella, Work, Only Girl, This Is What You Came For, California King Bed, We Found Love, Rude Boy, FourFiveSeconds en Diamonds.



Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be