Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling lanceert nieuwe souvenirlijn met kleurrijke Efteling-iconen

02-05-2023, 15.25 uurBeeld: Efteling, @84eric

In de Efteling is vanaf deze maand een nieuwe souvenirlijn verkrijgbaar. Het attractiepark ontwikkelde een souvenircollectie met pasteltinten, rechthoeken en herkenbare Efteling-symbolen. De abstracte illustraties zijn verschenen op onder meer tassen, mokken, pins, paraplu's en sleutelhangers.

Verder komen er notitieboekjes, pennen, keycords, T-shirts, sweaters en hoody's. De kleding werd gemaakt van duurzaam katoen. Voor de paraplu's en winkeltassen is gebruikgemaakt van gerecyclede petflessen. De Efteling noemt het assortiment "geometrisch".

De kleurrijke iconen zijn gebaseerd op attracties, sprookjes, personages, patronen en bouwwerken. Voorbeelden zijn entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen, schommelschip Halve Maen, reus Djinn uit Fata Morgana, draak Edna van Joris en de Draak, een zij-aanzicht van Baron 1898, de waterspuwende beelden van de Piraña, de Anton Pieckcarrousel en de Stoomtrein.

Decoratieblokken
Om de lancering kracht bij te zetten, zijn kartonnen decoratieblokken ontwikkeld in dezelfde stijl. Die staan sinds kort op meerdere plekken in souvenirwinkel In den Ouden Marskramer, gelegen in parkdeel Marerijk. De nieuwe producten zijn binnenkort eveneens te koop in de winkels Efteldingen in Fantasierijk en Jokies Wereld in Reizenrijk.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be