Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Brand bij stuntshow Movie Park Germany: tribune ontruimd

01-05-2023, 13.36 uurBeeld: Maarten Scheefnels, Gerrit Jan Maas

In het decor van de nieuwe stuntshow van Movie Park Germany is vanmiddag brand uitgebroken. De voorstelling van 12.00 uur moest stilgezet worden toen een palmboom in de showarena vlam vatte. Het vuur kon vrij snel gedoofd worden door aanwezige medewerkers.

De show ging echter niet meer verder. Men besloot om de productie volledig stop te zetten en de tribune te ontruimen, melden aanwezigen aan Looopings. Om 15.00 uur staat een volgende voorstelling op het programma. Een woordvoerder van het Duitse pretpark was vanmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Operation Red Carpet, zoals de show heet, ging afgelopen week in première. Het decor stelt een straat in Los Angeles voor, met onder meer een souvenirwinkeltje en een limousineverhuurder. Er wordt gebruikgemaakt van vuurwerk en vuureffecten. Movie Park heeft aangekondigd dat voorlopig sprake is van een testfase.



Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be