Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stelt heropening Python uit: onderhoudsbeurt niet op tijd afgerond

29-04-2023, 11.15 uurBeeld: @cindy_ve, @stanstolwijk, @SneeuwHeksje

De opknapbeurt van de Python in de Efteling is niet op tijd klaar. Eigenlijk zou de bekende achtbaan vandaag weer in gebruik genomen worden na een sluiting van bijna vier weken. Het is echter niet gelukt om de werkzaamheden volgens de planning af te ronden.

Op de openbare onderhoudskalender van de Efteling valt nu te lezen dat de heropening is uitgesteld. In plaats van zaterdag 29 april is het nu de bedoeling dat de Python uiterlijk op maandag 8 mei weer opengaat. Een andere rollercoaster, Baron 1898, zal vanaf die datum in onderhoud zijn.

De Efteling heeft niet bekendgemaakt waarom de klus bij de Python vertraging opliep. Eerder vertelde een woordvoerder dat de onderhoudsperiode onder andere aangegrepen zou worden voor het vervangen van de ketting, schilderwerk en onderhoud aan de treinen. De baan is schoongespoten en het stationsgebouw stond even in de steigers.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be