Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Foto's: Phantasialand vernieuwt Afrikaans themagebied Deep in Africa

29-04-2023, 18.56 uurBeeld: @phantasialand, @sun.ch.rise

Phantasialand blijft het Afrikaanse dorp bij achtbaan Black Mamba uitbreiden. Zeventien jaar na de opening van themagebied Deep in Africa worden er nog steeds zaken toegevoegd. Zo verschenen er de afgelopen maanden verschillende nieuwe gebouwtjes rond de rollercoaster: Avenue Africa.

Ook kwamen er nieuwe rekwisieten, uitkijkpunten en overdekte zitgelegenheden. Aan de gevels hangen borden in Afrikaanse stijl. Bezoekers wanen zich in een Afrikaanse buitenwijk. Met de vernieuwingen hoopt Phantasialand meer levendigheid in het gebied te brengen. Het is de bedoeling om op een later moment nog een horecalocatie te openen.

Vorig jaar was er ook al aandacht voor het Afrikaanse gedeelte. Toen werd Deep in Africa - Adventure Trail in gebruik genomen, een avontuurlijk klimparcours met bruggen en watereffecten. Ook realiseerde men een speciale meet-and-greet-locatie voor mascotte Kroka: Kroka's Lodge.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be