Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dit is de nieuwe directeur van Wildlands Adventure Zoo Emmen

28-04-2023, 12.12 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen heeft een nieuwe algemeen directeur gevonden. Vanwege het aanstaande vertrek van Erik van Engelen was er een vervanger nodig. Vanaf juni wordt het Drentse dierenpark geleid door Julius Minnaar (53). Hij was eerder directeur van de mediabedrijven Mediabrands en Dentsu Benelux.

Van Engelen kondigde in januari aan dat hij na bijna vijf jaar op zoek gaat naar een andere uitdaging. Daarop startte de raad van commissarissen van Wildlands een zoektocht naar een opvolger. Dat is dus Minnaar geworden.

President-commissaris Henk Jan Meijer zegt blij te zijn met de benoeming. "Hij heeft de juiste persoonlijkheid en een mooie staat van dienst in het leiden van bedrijven. Ik heb er alle vertrouwen in dat zijn ervaring voor zowel Wildlands als het Atlas Theater de juiste is."

Verdere groei
Minnaar laat in een verklaring weten dat hij Wildlands al geruime tijd volgt. "Ik kijk er enorm naar uit om met dit prachtige park en mijn nieuwe collega's de volgende fase in te gaan. Het is een eervolle functie en ik wil graag voor deze twee bedrijven verdere groei realiseren."

De nieuwe dierentuinbaas heeft een link met de regio: zijn vrouw is opgegroeid in Emmen en zijn schoonouders wonen er nog. "We hebben er veel zin in om straks in het mooie Drenthe te gaan wonen." Minnaar geeft voorlopig geen interviews aan de media.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be