Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Directie Bobbejaanland sloopt huis van oprichter

10-02-2014, 08.10 uur

Vier jaar na het overlijden van de grondlegger van Bobbejaanland wordt zijn voormalige huis omgebouwd tot een kantorencomplex. Dat heeft de huidige directie van het pretpark beslist.

Met het leeghalen en verbouwen van de historische villa waar Bobbejaan Schoepen en zijn familie tientallen jaren hebben gewoond, verdwijnt een van de laatste herinneringen aan de Vlaamse volksheld. "Het definitieve einde is nabij", voorspelt zoon Tom Schoepen.

"Ze raken het enige nog kloppende hart van het park. Weg familie-imperium met een gezicht. Weg park met een eigen persoonlijkheid. Andere parken zouden voor deze factoren betalen. Bezieling maakt plaats voor de kille berekening van een mega-holding."

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be