Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe cancelt influencer Dutch Performante na ophef over filmpje

27-04-2023, 11.31 uur

Een optreden van influencer Chahid Charrak in pretpark Duinen Zathe gaat niet door. Eigenlijk zou de internetbekendheid, beter bekend als Dutch Performante, op zaterdag 13 mei te gast zijn in het Friese attractiepark. Gisteren werd bekend dat het evenement is geannuleerd. Mogelijk hangt dat samen met een omstreden filmpje.

Eerder verheugde het management zich juist enorm op de komst van de youtuber. "We zijn superenthousiast, want Chahid Charrak van Dutch Performante komt naar ons park!", meldde Duinen Zathe eerder. Men zou zorgen voor een vragensessie en een frikandellenwedstrijd. "Zorg dat je erbij bent en geniet van een geweldige middag."

Nu is de meet-and-greet met Charrak plotseling verdwenen uit de kalender. "Helaas moeten wij mededelen dat Chahid Charrak niet meer naar Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe komt op zaterdag 13 mei", valt te lezen op Facebook. "Bedankt voor jullie begrip en we hopen jullie snel weer te zien op ons park."

Woest
Charrak kwam afgelopen week negatief in het nieuws toen in een video te horen was dat hij zijn zoontje uitschold. Toen het jochie na het buitenspelen een step mee naar binnen wilde nemen, werd de influencer woest. "Kankerkind", riep hij onder meer. De videomaker, die ambassadeur is van het Wilhelmina Kinderziekenhuis, bood later zijn excuses aan.

Duinen Zathe wil zelf niets zeggen over de reden van de afzegging. "Daar gaan we niet inhoudelijk op in", vertelt een woordvoerster aan Looopings. Maar was het de keus van het attractiepark of van de influencer zelf? "Dat laten we in het midden. We kunnen niet meer info geven."

Meer Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be