Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Chessington World of Adventures Resort

Geplande stakingen in Engels attractiepark gaan toch niet door

26-04-2023, 13.23 uur

Bezoekers van het Engelse pretpark Chessington World of Adventures hoeven niet meer te vrezen voor stakingen. Vorige week werd bekend dat de technische ploeg van het attractie- en dierenpark het werk zou neerleggen op drukke dagen in april en mei. Als gevolg daarvan moesten meerdere grote attracties gesloten blijven. Ook werd de ticketverkoop stopgezet.

De eerste staking zou duren van aanstaande vrijdag tot en met maandag 1 mei. Op het laatste moment hebben vakbond Unite the Union en parkeigenaar Merlin Entertainments echter een akkoord bereikt. Daardoor is de staking nu van de baan.

"Als gevolg hiervan zijn er nu weer toegangskaarten verkrijgbaar", laat Chessington weten. "Ze blijven te boeken voor de data die beïnvloed zouden worden door vakbondsacties." Verder wordt benadrukt dat bezoekers kunnen rekenen op het reguliere attractie- en showaanbod. "Ook aan onze gebruikelijke openingstijden verandert er niets."

Wing coaster
Op maandag 15 mei opent Chessington een nieuw themagebied dat in het teken staat van filmreeks Jumanji. In World of Jumanji treffen bezoekers drie attracties aan: wing coaster Mandrill Mayhem, carrousel Ostrich Stampede en draaiende bank Mamba Strike.

Meer Chessington World of Adventures Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be